Postare prezentată

Stilul Scandinav in interioare

Stilul scandinav este considerat în prezent direcția cea mai la modă a acestui stil de interior: este mai ecologic, moale și pastel decât cel clasic. Strict vorbind, stilul boho nu a dispărut niciodată complet, dar impactul său asupra lumii de design a fost semnificativ pentru ultima dată aproximativ un deceniu în urmă. 



Nu este o coincidență, deoarece stilul bogat, multidimensionale și multistrat pur și simplu nu a putut ține pasul cu vremurile, deoarece moliciunea, designul expresiv și abordarea casual nu mai erau inovatoare. Astfel, în 2019, a câștigat din nou poziții cu încredere și apare în principalele proiecte prezentate de designeri pentru expoziții emblematice în domeniul decorațiunii interioare si de Design interior pentru  un apartament clasic in Sibiu .

 Acest stil va sublinia cu siguranta individualitatea casei tale, și cel mai important, este destul de ușor să-l aducă în casă, adăugând unele imaginație. Douăzeci și decor mare Elegant și îmbibat de lux, Art Deco nu va ieși niciodată din modă. Suprafețele în oglindă, cromarea, lustruirea, tonurile prețioase, abundența oglinzilor și cristalelor sunt cărțile de vizită ale stilului, încă o dată relevante. Strălucirea, luminozitatea, tonurile solare, suprafețele strălucitoare din interioarele Art Deco sunt cele mai potrivite pentru cei care tind să se distreze în viață și s-au săturat de rutină, deoarece petrecerile din epoca Gatsby sunt încă considerate reper. 

Cu toate acestea , interioarele clasice Art Deco nu vor fi la modă, ci interpretările autorului său cu caracteristici ale altor stiluri mai moderne. Minimalism care nu-și pierde relevanța, ci cu introducerea elementelor de mobilier living modern de lux  și design într-o temă spațială. O nouă rundă, concepută pentru a arăta că viitorul este deja aici. Suprafețele opace, spațiile deschise, ferestrele panoramice, sticla, betonul, panourile tactile și gadgeturile integrate în viața de zi cu zi sunt semnele distinctive ale unui interior minimalist și ergonomic, în pas cu vremurile. 

Tehnologiile viitorului, casele inteligente și designul interior pentru a se potrivi acestora vor fi o tendință populară , iar una dintre cele mai simple și mai eficiente tehnici va fi adăugarea decorațiunilor interioare în funcție de tema potrivită: de la arta care prezintă stele și galaxii pe pereți, până la abundența metalului rece în accesorii . . Designerii lucrează din ce în ce mai mult în direcția diferitelor eco-interpretări ale stilurilor familiare. Design interior preturi .

 Pentru a crea un interior eco-stil, acesta nu va fi suficient "verde" cu plante de interior. Un interior ecologic presupune formarea unui mediu integral. Simplu și asimetric, aproape de forme naturale, spațiu luminos, abundență de culori pure și materiale naturale sunt aspectele cheie ale unui interior stil ecologic. Sentimentul de unitate cu natura chiar și în inima unei metropole pline de viață constă în simplitatea și confortul vieții de zi cu zi, respectul pentru planetă și resursele sale și tehnicile originale de design care vor da interiorului un recunoscut eco-stil. 

 Accentul principal în proiectarea unui interior ecologic în 2019 va fi crearea unui spațiu unic, ordonat și organic, care radiază un sentiment de prospețime și primordialitate. O atenție deosebită este acordată finisajelor cu materiale naturale durabile, inclusiv diverse combinații de piatră, sticlă, beton poros structurat, cupru și granit. Marmură reciclată și granit de lucru topuri și placare (acest lucru este în cazul în care Terasa va străluci, despre care am vorbit în ultimul articol), mobilier care repetă suprafața apei sau forma pietrelor, pereți din plante vii și lămpi de design de economisire a energiei va deveni a doua suflare a interiorului. Gresie interior si exterior .



Aceste elemente vor aduce o atmosferă organică și senină în orice spațiu și vă vor ajuta să priviți lumea din jurul casei într-un mod diferit. pereții de plante vii și lămpi de economisire a energiei de proiectare va deveni a doua suflare a interiorului Dormitoare Clasice italia Aceste elemente vor aduce o atmosferă organică și senină în orice spațiu și vă vor ajuta să priviți diferit lumea din jurul casei. pereți din plante vii și lămpi de economisire a energiei de proiectare va deveni a doua suflare a interiorului. Aceste elemente vor aduce o atmosferă organică și senină în orice spațiu și vă vor ajuta să priviți lumea din jurul casei într-un mod diferit.


Comentarii