Postare prezentată

Tendințele modei în design interior - Poze interioare

Poate că prima și principala problemă cu care ne confruntăm atunci când începem renovarea este alegerea stilului și culorii interioarelor noastre viitoare. Dacă doriți un design interior cu adevărat elegant și modern, veți găsi în acest articol sfaturi și descrieri ale noilor tendințe ale anului în curs.  
Tendințele modei în design interior - Poze interioare

Tendințele modei în design interior - Poze interioare


Violetul e cea mai grea culoare din curcubeu. Violetul este bogat în multe nuanțe. Atunci când alegeți această culoare pentru interior, ar trebui să acorde o atenție deosebită alegerii unui ton potrivit pentru o anumită cameră. În bucătărie, puteți utiliza nuanțe mai îndrăznețe și mai vibrante. Proiecte Design Interior case .

Tendințele modei în design interior - Poze interioare


 Dar, în dormitor, o culoare violet bogat nu va prinde rădăcini și va începe să enerveze în timp. Dar nuanțele albastre de violet poate crea o atmosferă de liniște și uimi cu luxul lor. Pentru o cameră pentru copii, nuanțe de lavandă în combinație cu roz sunt potrivite, cu excepția cazului în care aceasta este camera unui băiat Ascensorul este un grup destul de mare de nuanțe albastru-verde. Anul trecut a câștigat inimile multor designeri, dar cu toate acestea rămâne popular astăzi.

 Ascensorul este o nuanta complexa si profunda si datorita adancimii sale arata bine in interior. Este mai bine să utilizați nuanțe de teal în zonele de agrement: dormitor, living, bibliotecă și studiu. Deoarece ridicarea are un efect pozitiv psihologic asupra psihicului uman, se echilibrează și calmează. Atunci când alegeți culori pentru "cartier", să acorde o atenție la alb, coral și violet, cu un dram de roz. Mobilier dormitor clasic .

Griul a devenit o culoare solidă în interiorul nostru. Deloc surprinzător, griul este una dintre cele mai bune culori de fundal. Și chiar și atunci când vine vorba de fore, aceasta nu face interior plictisitor și unattre interesant. Toate culorile luminoase și pastelate sunt combinate cu ea și, de asemenea, vă permite să dezvăluie nuanțe complexe și profunde. Ca un designer de interior, am sugera de multe ori clienții mei folosesc gri. Nuanțele de gri sunt mai bogate decât el: acesta este principalul său avantaj. 

Ochiul uman poate percepe nuanțe de gri ca rece sau cald, dar cu siguranță nu neutru Umbre Umbre este o tranziție treptată de la o culoare la alta, cel mai adesea de la o nuanta mai inchisa la o nuanta mai deschisa. Este, de asemenea, numit "degrede" sau "gradient". Inițial, moda din umbră a apărut în lumea hainelor de designer și s-a mutat fără probleme în lumea designului interior. Tehnica ombre este folosit pentru a picta nu numai pereți, dar, de asemenea, țesături: fețe de masă, cuverturi de pat și perdele. Efectul de umbră asupra lenjeriei, mătăsii și a altor țesături ary și non-grele arată doar magic . Paturi clasice de lux italia .

Nu este numai lemn, dar lemn netratat. La urma urmei, este lemn brut, care este un element de actualitate de eco-stil modern și este folosit pentru topuri de măsuță de cafea, tăblii și chiar sub formă de panouri decorative de perete. Principalul punct culminant este textura și nuanțele naturale. 

Scopul principal al designului interior modern este un sentiment de armonie cu natura. Sunt de acord că având elemente de interior similare în casa ta va simti armonie si liniste .în ciuda faptului că au scris deja despre decoratiuni de perete cu tapet de beton și texturi, eu nu pot ajuta, dar menționează-l în acest articol. poate fi fără el? La modă, elegant și original! Fanii stilurilor moderne preferă din ce în ce betonul.


 Urbane? Poate ai dreptate. Dar prin combinarea betonului cu lemnul, obținem interioare ultramoderne creative. Proprietarii de apartamente mici vor aprecia cu siguranță mobilierul transparent. Pare să plutească în aer și să se dizolve. Acest lucru face vizual camera spațioasă și nu aglomerată. Astfel de mobilier și accesorii sunt utilizate în toate direcțiile stilistice, de la scandinavă la Pop Art. Mobilier, veste decorative, lămpi și multe alte lucruri interesante sunt create din sticlă, plastic, plexiglas și cristal.

 Astfel de elemente de interior va decora nu numai un apartament mic, dar, de asemenea, un pod spațios. Futurism Futurismul fascinează prin unicitatea sa. Direcția care își are originea la începutul secolului 20 este din nou la apogeul popularității. Ceea ce vedem în filmele SF apare acum în casele noastre. Elemente spațiale și forme subțiri. Futurismul este un design foarte îndrăzneț combinat cu funcționalitate ridicată, ergonomie și, desigur, tehnologie înaltă. Studio Arhitect Amenajari interioare .

Stilul scandinav este standardul de puritate și prospețime. Un fundal alb va face fanteziile tale cele mai sălbatice devenit realitate. Nu este necesar să-l facă "curat", puteți găsi soluții destul de eclectice. Acest lucru poate fi exprimat într-un amestec de texturi și texturi, lămpi de designer neobișnuite și accesorii, duete de culori non-triviale. Nu poate exista cadre, există doar loc pentru spațiu și creativitate reală

 Nu este deloc necesar pentru a crea un stil pur marocan în casa ta, doar alege elementul care este potrivit pentru tine. Principalele caracteristici ale stilului marocan sunt o combinație de culori calde și reci, gresie ornamentală și o cantitate uriașă de țesături. Pentru un punct culminant, va fi suficient să alegeți plăci ceramice cu motive marocane, care sunt foarte populare astăzi, iar camera va fi transformată.

 Astfel de dale pot fi realizate în culori diferite. Atunci când creați un interior eclectic, amintiți-vă că elementele marocane pot transforma scandinave și să-l juicier. În plus, notele de Est va finaliza cu succes stiluri moderne. Minimalismul a fost un stil popular de mai mulți ani și în acest an nu este de a pierde teren. Forme geometrice simple, mobilier funcțional, decorațiuni minime, culori neutre, iluminat difuz: exact ceea ce un locuitor al unei metropole zgomotoase are nevoie pentru a crea o atmosferă liniștită.


Website: Nobili Design

Comentarii