Postare prezentată

Mobilier transformabil pentru un apartament în oraș

De la versiuni moderne de paturi care se pliază ușor într-un dulap, la compartimentări interioare mobile cu compartimente de depozitare încorporate și elemente multifuncționale, mobilierul transformabil cu opțiuni flexibile pentru transformarea spațiului este una dintre cele mai vizibile și interesante . La urma urmei, care dintre noi nu vrea să trăiască într-un spațiu ergonomic și confortabil? Chiar și în cele mai mici apartamente oraș, care sunt acum în mare cerere în orașe mari din întreaga lume, ei doresc ca mobilierul să fie ușor de utilizat, practic și cu un design original.


 Prin urmare, designerii sunt din ce în ce mai implicați în crearea de mobilier multifuncțional și mic, care se adaptează cu ușurință la diferite spații și nevoi și "face prieteni" cu caracteristicile de design individuale, fără a compromite designul stilistic. O astfel de mobilier va ajuta la transformarea interiorului în cazul în care le lipsește individualitatea, iar posibilitățile spațiale sunt strict limitate. 


Mobilier care nu numai că se adaptează la complexitatea spațiului, dar transformă, de asemenea, interioare? Aceasta este, probabil, una dintre tendințele cele mai anticipate și apreciate ale anului și cu siguranță nu va trece neobservat. Mobilier dormitor curbat Popular în anii 1960 și de atunci, de mai multe ori ridiculizat mobilier curbat tapițat a apărut în multe spectacole de design interior din 2020, ca linii drepte au fost în centrul atenției de mai multe decenii și par un pic previzibil și obișnuit. 

În ultima vreme am văzut răspândirea formei curbate chiar și la tavane și covoare false, dar revenirea acestei forme de canapele, banchete și fotolii este cu siguranță una dintre cele mai interesante și atractive tendințe de design mobilier 2021 Această tendință este în valoare de introducerea în casa ta, chiar și într-un format mic. otomani neobișnuite sau scaune. Mobilier din catifea Timp de mulți ani catifea a fost considerată învechită și înfundată, dar este acum la înălțimea de popularitate și este văzută nu numai ca o țesătură asociată cu luxul unei camere de zi clasice sau fericirea unui boudoir, dar, de asemenea, tineri, plin de viață și vesel.  Studio Amenajari interioare 

Acest material cu multiple fațete, cu o gamă largă de posibilități decorative, a început să atragă mai multă atenție în 2018 și mulți designeri cred în mod rezonabil că mobilierul de catifea va deveni una dintre cele mai populare tendințe în 2021. Interioarele sunt inspirate în special de canapelele și fotoliile din catifea, care combină grația și intimitatea familiei în aspectul lor și sunt ușor adaptabile la multe stiluri. Pat  tapitat cu patru postere Deși paturi cu patru postere au fost de moda de la sfârșitul anilor 1980, asistăm la o creștere constantă a numărului de clienți care necesită noi versiuni de lumina cu patru paturi poster.

Acest lucru se poate datora faptului că în ultimul deceniu interioare dormitor inspirat de camere de lux hotel au fost în vogă, și este posibil ca oamenii sunt acum în căutarea pentru propria lor oază de relaxare și liniște în care să se ascundă de lume. În orice caz, există o mulțime de opțiuni pentru un pat cu baldachin pe piață, fără prejudecăți stricte într-un anumit stil. Deoarece acestea sunt de obicei caracterizate printr-o siluetă elegantă și accesorii subțiri, ele se pot potrivi cu ușurință aproape orice dormitor, fără a privi voluminoase sau din loc.

 Pentru un dormitor confortabil, optați pentru un pat sofisticat și ușor cu baldachin, fără detalii inutile. Candelabre vintage O tendință pe care mulți vor fi surprinși va vedea lumina zilei în noul an. Dispozitive antice care intră în moda va oferi mai puțin de iluminat și de a servi mai multe scopuri decorative. Candelabrele și lămpile de perete vor fi decorate cu pandantive de epocă, cu finisaje din alamă și cupru. Dar lămpile retro Edison ies în sfârșit din modă. Chiuvete suspendate , Portofoliu interior case vile .

 Un model de chiuvetă suspendată, care se fixează la perete, nu în partea de sus a lucrului și lasă comunicațiile parțial neacoperite, de asemenea, cunoscut în versiunea în limba engleză ca o chiuvetă găleată. Acest modul va adăuga la lista de tendințe de design de epocă și este de așteptat să facă o revenire uriașă la decor baie anul viitor. Inspirate de o fermă, aceste chiuvete sunt prietenoase cu familia și aduc personalitate și un dram de nostalgie în orice bucătărie sau baie. Ornamente Model floral Această tendință decorativă a fost în vogă pentru o lungă perioadă de timp și se va întoarce anul viitor.

 Cu toate acestea, vom vedea motivele florale într-o lumină nouă. Decoratorii se așteaptă la proporții crescute, uneori combinații de culori hipertrofice și mai contrastante pentru a fi utilizate pentru a reinterpreta acest motiv cu adevărat atemporal. Tapet Agate Un ornament neobișnuit pentru tapet este o tăietură de agate. Mulți clienți par să fi evitat tapet în ultima vreme, cu toate acestea 2020 a fost anul tapet a fost folosit în multe interioare. 2021 nu va fi cu mult diferit în tendințe, deși mult depinde de model. "Agate" tapet este o nouă tendință care a provocat o agitație și a adus o notă reală de culoare la proiectarea de tapet. 

Liniile oblice naturale și tranzițiile tonale spectaculoase ale tăierii agate se combină perfect cu abordări luminoase și creative, precum și interioarele ecologice liniștite pe care ne așteptăm să le vedem din abundență . Modele geometrice Modelele geometrice aproape niciodată nu ies din modă datorită armoniei lor simetrice. La fel ca modele florale și decorațiuni din alamă, includerea modelelor geometrice nu este o nouă tendință de 100%. 

Cu toate acestea, modelele geometrice ar trebui să devină mai contrastante și oarecum dramatice. Culorile vor fi mai îndrăznețe, cu un model mai mare, mai mare decât ornamentul normal. Această tendință va ajuta la crearea accentelor îndrăznețe în fiecare cameră. O modalitate simplă și elegantă de a integra acest model în interior este de a adăuga accente geometrice prin accesorii.


Comentarii