Postare prezentată

Culorile de bază și amenajarea interioara ale unei case de țară din lemn

 O casă de țară din lemn din bușteni sau lemn ridică această întrebare de peste si peste din nou la proprietarul său. Acest articol are un răspuns universal. Indiferent de tehnologia folosită pentru a construi o casă din lemn, indiferent de dimensiune, fiecare proprietar decide cu privire la acoperirea de protecție și decorativă a lemnului în funcție de gustul lor și dimensiunea portofelului. În timpul construcției interioarelor caselor de țară din lemn, am identificat trei tipuri de decorațiuni interioare de perete, care sunt cele mai frecvente în regiunea mea de nord-vest. Case Moderne



Este acest finisaj care determină aspectul și caracterul întregului interior; acesta este adesea dat proiectantului ca o date, care nu pot fi evitate. 1. Acoperiți cu vopsea transparentă. Indiferent de tipul de vopsea, lemnul, în special pinul, dobândește culoare în timp. Nuanta sa merge de la crema de lumina la galben chihlimbar, foarte cald si bogat in culoare. 

Camerele, mai ales în cazul în care podeaua și tavanul sunt, de asemenea, realizate din pin, au nevoie de un decor abil. Acoperire cu muscatura colorata pentru a da pin sau molid o nuanta mai nobila. Acesta vă permite să compenseze pentru culoarea variată a copacului. Petele de stejar sau nuc sunt adesea folosite. Finisaj: vopsea transparentă. Acoperire cu vopsea colorată. Amenajare casa la cheie

 Spre deosebire de metoda anterioară, vă permite să creați culori ușoare (scandinave) pe suprafața lemnului. Tonurile de alb lăptos și cremos sunt deosebit de apreciate. Laptele pictează uniformizează tonul general al lemnului, lăsând modelul vizibil. Culoarea nu se schimbă în timp. Vă ofer un folder universal de culoare, care vă va permite să alegeți schema de culori dreapta în interiorul unei case de lemn, cu oricare dintre aceste trei tipuri de decor de perete. 

Acest card va ajuta pe cei care dota casa lor țară fără ajutorul unui designer pentru a face față abundenței de lemn interior. Utilizați o schemă de culori care funcționează perfect într-o casă de lemn. Aceasta este doar una dintre opțiunile posibile. Dar, folosind această schemă, veți evita cu siguranță erori în combinații de culori în interiorul. Schema se bazează pe introducerea unei culori verzi reci în interior, concepute pentru a răci o cantitate excesivă de nuanțe lemnoase calde. Design Interior Case Moderne  . 

 Verdele este o culoare foarte complexă compusă din albastru și galben. Cu cât e mai albastru, cu verdele. Prin selectarea nuanta de verde pe care doriți de sortare, veți obține o schemă de culori armonioasă. Să vedem câteva exemple de funcționează. Culorile interioare ale unei case din lemn Ce culori și materiale sunt bune de utilizat în conformitate cu schema pe bază de verde.  Nuanțe de alb. Tavan, un perete, o parte a unui perete, uși: fiecare dintre aceste elemente, cu o suprafață netedă alb, va revigora schema riguroasă de lemn a interiorului. 

 Lemnul închis la culoare este un contrast mare cu suprafața chihlimbar sau lăptoasă a pereților. Pentru pereti intunecati, folositi lemn usor. Subliniați detaliile: uși, finisaje, mobilier tapițat din lemn, rafturi. Stick la o nuanta in finisaje din lemn. Două nuanțe de verde. Puteți alege culori proaspete de primăvară, puteți alege cele mai calme nobile. Este important ca verdele să facă parte din spectrul frigului. O culoare mai închisă - pentru suprafețe vopsite - rame, platouri, mobilier, balustrade scări. 

Lumină: pentru piese de accent, accesorii, plăci. Cool gri deschis mat - ca un companion și substitut pentru alb. Pentru podele, țesături, lămpi, covoare. Gri închis, aproape negru: tavane, piese metalice, piele.  Maro ciocolata sau porumbel pentru tapițerie și decoratiuni. Ceea ce nu ar trebui să fie în interiorul, construit în conformitate cu schema bazată pe culoarea verde. 1. Lipsa de iluminat, colturi intunecate. Dacă este posibil, nu acoperiți ferestrele cu perdele. Acesta oferă lumină naturală maximă. Oferă lumini locale, iluminare de fundal. Uita-te pentru lămpi cu un spectru rece. 2. Metal de argint. 


Utilizați crom, oțel, nichel foarte atent. Acest lucru este valabil atât pentru suprafețele lucioase, cât și pentru cele opace.3. Un număr mare de nuanțe de burgundy, crimson și teracotă în decor. 4. Suprafețe vopsite în galben și roz. Într-un interior din lemn, ele sunt percepute mai saturate, cu o tentă roșiatică. Combinația și intensitatea de culori în interiorul unei case de țară din lemn Decorarea principală a unei case de țară este natura în afara ferestrei.  Firma amenajari interioare Sibiu .


Potriviți saturația și energia combinațiilor de culori ale interiorului cu valorile naturale. Suprafețele din lemn ale pereților, rafturilor, podelelor cu o singură textură și material definesc caracterul interiorului. Sarcina proiectantului este de a muta accentul pe umplerea spațiilor, pentru a crea un spațiu confortabil vizual. Dar fă-o în moduri simple și naturale. Culoarea verde, materiale naturale, combinații liniștite în interiorul casei sunt ajutoare minunat pentru a rezolva această problemă.

Comentarii