Postare prezentată

Apartament Amenajat in stil Englez

Pentru iubitorii de respectabilitate  cea mai bună alegere pentru proiectarea locuinței poate fi stilul englezesc interior. În ciuda greutății sale, este atât nobilă, cât și reținută. Principalele domenii, care constituie eleganta unica a stilului englez, doar două - victoriană și georgiană. Începutul stilului victorian a fost plasat în timpul dezvoltării țărilor din Est, care se reflectă în culoarea caldă teracotă, chiar și în numeroase covoare și un sentiment general de lux.


 În ceea ce privește a doua direcție, există o abundență de coloane stilizate, stâlpi, o anumită răceală în materiale și formă. Stil englezesc în interior Stil englezesc în interiorul este mai bine pentru a începe cu proiectarea pereților. Este permisă utilizarea tapet grele, placare din lemn, după sa menționat deja pilasters, rame, imitații de frize și coloane. Culoare Puteți alege o culoare tricoloră în stil victorian, vă puteți limita la două culori - de exemplu, în partea de jos a peretelui va fi o placare din lemn (panouri de stejar populare în special), în timp ce partea de sus va fi decorat cu tapet clasic cu dungi. Interior casa stil Moderna


 Acesta va fi o bună imitație a acoperirilor brocart, o soluție bună va fi utilizarea de modele ornamentale și heraldice. O versiune foarte originală - pentru a instala frize și coloane, imitându-le sub stuc. În cele mai multe cazuri, poliuretan și vinil sunt utilizate în acest scop. Una dintre principalele sarcini ale designerului este de a face pereții o parte destul de interior, dar nu pentru a merge dincolo de alte detalii. Design Interior Preturi

Cea mai bună soluție pentru podea va fi parchet - stejar sau alt lemn, cu o bună expunere a modelului natural. Pe parchet în hol sunt stabilite covoare bune, iar pentru camere va fi un covor bun, care are un model oriental. Condiția obligatorie pentru covoare este luminozitatea, greutatea și caracterul complet. Colorat puteți utiliza nuanțe întunecate, maro închis, teracotă și roșu închis. 

Pentru baie și bucătărie ar trebui să colecteze plăci ceramice, care au un model geometric sau decorate în culori contrastante, cu stil de șah. Țesături și draperii Partea centrală care definește stilul englezesc interior, spiritul și esența sa este utilizarea activă a țesăturilor și perdelelor. Asigurați-mediu cu perdele de catifea, pături groase și cuverturi de pat, tapițerie tesatura pentru pereti si mobilier - toate acestea sunt elementele originale ale stilului englezesc, primitoare și unice.  Mobila dormitor alba clasica preturi

Desigur, țesăturile pot fi alese o varietate de - catifea potrivite, brocart, damasc și chiar sith, dar este permis să se utilizeze numai țesături nobile și structurate, care au un model interesant. Colorat și design general va consta din dungi, simboluri heraldice, mazăre mare și mică, ornamente orientale. Pentru ferestre cele mai potrivite perdele grele, care nu vor fi perii de prisos, lambreckens și falduri.inants.

 Accesorii Una dintre principalele caracteristici care subliniază stilul englezesc în interiorul este prezența multor accesorii elegante și scumpe. Foarte potrivit pentru pereți va fi plasarea de fotografii vechi (sau în vârstă artificial moderne), pentru picturi numai cadre masive și grele ar trebui să fie selectate. În dulapurile glazurate există o mulțime de spațiu pentru cristale și figurine (nu este nevoie să exagerați, deoarece în loc de originalitatea dorită în limba engleză poate fi mutat discret în mediocritatea "sovietică").

 Există, de asemenea, un anumit exotism care subliniază stilul englezesc în interior, ar fi stilul celui mai mare imperiu, a cărui posesie a fost peste tot în lume - puteți plasa scoici, o cască de sticlă și chiar o cască de plută. Trebuie amintit că formarea stilului a avut loc în timpul studiului activ al Indiei și Persiei. Stil tradițional englezesc Desigur, stilul englezesc nu este potrivit pentru fiecare casă. De exemplu, va fi o alegere bună pentru chiriașii de camere mici. Proiect amenajare apartament in Bucuresti



 Casa tradițională engleză iese în evidență pentru camere mici, cineva în ele se poate simți, de asemenea, înghesuit. Dimensiunea camerelor într-o casă tradițională engleză nu este mai mult decât într-un hrușciov normal (pe de altă parte, stilul englezesc ar trebui să aibă o intrare separată și șemineu). Fanii clasicilor pot apela, de asemenea, la stilul englezesc pentru design interior, deoarece a fost întotdeauna distins de moderație și aristocrație. Desigur, pentru unii, această situație pare antiquCollezionisti de bijuterii și iubitorii de mobilier Colecționarii de diverse mărunțișuri elegante aleg foarte des stilul englezesc din interior, deoarece încurajează un număr mare de mici detalii - elefanți de porțelan, vaze-șervețele și mult mai mult aspect foarte bine într-un astfel de mediu.


 Deși cele mai multe suprafețe libere vor fi umplute cu tot felul de mărunțișuri, în interiorul limbii engleze nu va crea un sentiment de tulburare. Iubitorii de mobilier preferă, de asemenea, acest stil, în timp ce adepții la minimalism bypass. Casa engleză a fost întotdeauna distins de o mulțime de mobilier diferite. Desigur, astfel de soluții de design vor fi un adevărat paradis pentru bibliofili. Multe nu fără motiv reprezintă stilul englezesc în doar trei elemente - într-o colecție de cărți, un șemineu și un șemineu special. Deci, rafturile de cărți de aici sunt oaspeți bineveniți.



 Nu toată lumea poate fi instalat într-un șemineu real, dar cele decorative pot fi o alegere bună. În special, chiar și în Anglia pentru o jumătate de secol de încălzire a cărbunelui este interzisă - există seminee electrice împrăștiate și așa-numitele bio-fires.ata, dar oamenii care apreciază intimitatea conservatoare, au o opinie diferită. În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că într-un astfel de interior elemente moderne ar trebui să fie utilizate cu cea mai mare precizie. Este mai bine în cazul în care televizorul, centrul de muzică sau computerul pot fi îndepărtate cu ușurință într-un dulap special, pentru a menține armonia stilului.


Comentarii