Postare prezentată

Amenajarea unui Apartament cu 4 dormitoare

 Inițial, clienții ne-au contactat la Studio pentru o soluție de design gratuit pentru al doilea nivel al apartamentului. Sarcina nu a fost cea mai simplă: pentru a crea o zonă cu dormitoare de la etajul al doilea . 



După ce am lucrat prin moduri complexe, am propus una dintre numeroasele opțiuni posibile pentru amplasarea camerelor și plasarea tuturor membrilor familiei (a se vedea mai sus).

 Clienților le-a plăcut ideea  dar pe problema prețurilor au fost mai atrase de propunerea unui alt specialist. Ca urmare, cuplul a primit o soluție de design diferit de la un alt designer. Ce este în neregulă cu această decizie de planificare: Amplasarea patului Clasic de lux italia pret dublu în camera clientului. În primul rând, este zdrobit într-o nișă, și în al doilea rând, nu există practic nici un pasaj între ea și dulap. 

Cu acest aranjament de mobilier puteți urca pe pat doar pe o parte (în cazul în care există picioare), iar pentru utilizarea mobilierului există un pasaj de 29 cm lățime, care, desigur, nu este absolut suficient. Acest nod trebuie redat. 

De exemplu, puteți pune patul pe peretele opus. În cadrul acestui proiect, podiumul a fost amplasat pe o loggie de 4,5 metri pătrați. Rețineți că spațiul de sub saltea poate fi folosit pentru a stoca diverse articole. Design interior casa stil Moderna .

 În plus, acesta este un truc mare pentru a ascunde comunicații tehnice de ochii indiscreti! Lățime mică a coridorului. În locul în care se întâlnesc ușile cu două dormitoare clasice  și a treia din vestiar, designerul a prevăzut un pasaj de aproximativ 1 metru lățime.

 Este de dorit să se revizuiască acest nod. Deoarece coridoarele lungi sunt de 1 metru lățime și chiar și cu un nod, acest lucru este incomod pentru utilizare frecventă. case cu etaj moderne

 Amenajarea mobilierului într-o cameră mare pentru copii. Zona organizată în colțul de lângă fereastră va provoca disconfort. Patul este împins într-un colț sub pervazul ferestrei și este susținut pe de altă parte de o masă de lucru. va fi rezolvată problema cortinei? Va fi convenabil să te întinzi, să te trezești, să te ridici sub fereastra proeminentă a ferestrelor? Vă recomandăm să luați în considerare acest punct. Design interior apartament  Galati

 Vă recomandăm plasarea direct sub fereastră, de exemplu, o zonă cu rafturi și se deplasează patul ușor. Designerul care a proiectat această soluție de design a luat în considerare multe nuanțe și dorințele clienților, a făcut o treabă bună, deoarece sarcina nu a fost ușoară.



 Am dat doar câteva sfaturi cu privire la punctele slabe să acorde o atenție pentru a îmbunătăți aspectul și experiența confortabil interiorul acestui apartament.


Comentarii