Postare prezentată

Alege stilul clasic pentru Dormitorul tau

Prin alegerea unui  dormitor in stil clasic  salvați necesitatea de a fi întotdeauna în alertă - pentru a capta tendințele modei și actualiza în mod regulat interioare. Clasicul este un stil all-time, astfel încât odată ce vă petreceți energia, timpul și banii reparând o cameră în stil clasic, puteți uita de schimbarea


 Urmați calea celei mai mici rezistențe prin achiziționarea unui costum gata făcut, în cazul în care totul (de la pat la noptieră) vor fi selectate luând în considerare o direcție sau alta. Sau puteți crea un meci câștigătoare-te prin alegerea mobilier cameră clasic în funcție de gusturile și subiectul. Principalul lucru în acest caz este de a decide direcția stilistică a clasicilor (imperiu, baroc, Rococo) și să acționeze în cadrul acestor picturi, astfel încât să se obțină o compoziție armonioasă, nu o cacofonie. Design interior case clasice

 Un pat, o măsuță de toaletă, o sideboard și un dulap - aceste elemente oferă foarte des dormitor. Adesea, într-un dormitor clasic, puteți găsi, de asemenea, un ecran care joacă rolul unui separator de spațiu. Puteți găsi toate aceste mobilier în selecția noastră, după evaluarea ceea ce un dormitor clasic ar putea arata ca, mobilate pe cont propriu. Bovindo în dormitor este un motiv bun pentru a "evoca" interior pentru a crea ceva cu adevărat neobișnuit. Aflați să furnizați un dormitor cu geamuri într-un mod original, folosind exemple ilustrative.

 Dacă există un tufiș în dormitor, camera este a priori neobișnuite. Există o mulțime de lumină și aer în ea, se distinge prin forma sa arhitecturală extraordinară. Ca urmare, setarea originală "cere" în ea. Prezența unui bovindo este o oportunitate de a aborda zonarea într-un mod nou. În fereastra de sticlă, puteți aranja o zonă de dormit - cel mai important lucru este că există suficient spațiu pentru un pat. Sau a înființat un tufiș pentru o zonă de relaxare sau de birou la domiciliu. 


Apoi, un scaun de calculator mic sau birou va veni la îndemână. Împărțiți fasciculul din camera principală cu perdele pentru a crea intimitatea de care aveți nevoie pentru a lucra sau a juca. designerii profesioniști creează interiorul unui dormitor cu un bovindo?  Apartament cu două bovindi Geam. Bovindo de un dormitor alb și aerisit este implicat activ în design arhitectural. living mobila de lux

Patru ferestre combinate cu grinzi geometrice de tavan transformă camera într-o compoziție armonioasă. Forma structurilor plafonul este repetat de oglinzi pe pereți, modele în relief pe tapet și ornamentarea barierelor fotoelectrice. Albul dormitorului este însuflețit de verdele luxuriant al plantelor din căzile din spatele tăbliei patului, oferind dormitorului un aspect de grădină de iarnă. 

 Un dormitor extravagant în toate nuanțele de stacojiu arată intim și primitor datorită prezenței unui bovindo. Aici se distinge clar într-o zonă separată și este destinată relaxării: designerul a integrat-o cu două fotolii cu forme moi, iluminandu-l de sus cu un candelabru de cristal. Împreună cu motive baroce pe tapet și imprimeuri complicate pe cuverturi de pat, baycloth a dat spațiului modern un sunet oarecum clasic.

 Bovindo în acest dormitor este situat un pic în afara cutiei în comparație cu patul, care este, paralel cu ea. Autorul interiorului a păstrat acces liber la ferestre, decorându-le cu o combinație de perdele ușoare și perdele groase. Există doar o noptieră mică în zona ferestrei, iar camera în sine arată foarte spațioasă. Tufișul din această cameră pentru copii este prezent nu numai pentru frumusețe, ci și pentru beneficiul.

Acesta găzduiește o combinație de zone de joacă și Studio. Pervazul ferestrei este implicat activ, pe care jucăriile sunt perfect plasate. Iar masa de lucru adiacentă ferestrelor este iluminată strălucit de cea mai benefică lumină naturală pentru ochi. Autor de proiect: Peter Kostelov. Fotograf: Zinon Razutdinov. 

 Interiorul dormitorului cu un bovindo în fotografie este în mod clar împărțit în zone. Aici, bovindo nu este doar o mică "piesă" cu un semicerc de ferestre. Este un spațiu de lucru complet scop, separat de dormitor prin structuri care pot juca cu ușurință rolul de rafturi.


Comentarii